Bakkeskue

 

33 år på Bakken KR. HIMMELFARTSDAG den 26. maj 2022

 https://www.bakken.dk/underholdning/eventkalender/hundeskue/?fbclid=IwAR0TzXGWs-Xm0hWZIEHSl6DxWXi0Ftn9Ha74EHI9XCoDBq8gdisKSScDmQo

Det er nu 33. gang at Kreds 1 kan indbyde til vores traditionelle skue på Dyrehavsbakken i Klampenborg. Skuet er som altid Kristi Himmelfartsdag, som i år er den 26. maj.

Benyt lejligheden til at få en bedømmelse af din hund, og lidt praksis i “handling”, før du eventuelt tilmelder dig en rigtig DKK-udstilling.

Der er S-tog næsten til døren, parkeringsforholdene er ideelle, og alle muligheder står åbne for en herlig dag for hele familien i selskab med hundevenner.

 

Alle DKK-stambogsførte hunde fra tre måneder og opefter, der er vaccineret i henhold til DKK’s udstillingsregler, kan deltage i skuet. Hundene tilmeldes i de klasser, som gælder pr. 2022.

Hunde der er champions bliver bedømt for sig selv. Dvs. de ikke kan blive Årets Bakkevinder, men Årets Bakkechampion.

 

Regler på Bakken:

Ikke tilmeldte hunde er velkomne til komme med på Bakken, men som tilskuere. Til gengæld er det en absolut betingelse, at alle hunde er i snor hele tiden. Man må heller ikke køre sin bil i på Bakkens område. Hvis man overtræder disse regler, stopper Skovstyrelsen for fortsat tilladelse til at holde skue dette dejlige sted.

 

Program:

Dagen starter kl. 9.30 med ringtræning.  Ringtræningen er for dem, der ikke har prøvet at udstille før eller som har fået en ny hund, der skal udstilles for første gang.

 

Bedømmelserne starter ca. kl. 10.00. Når bedømmelserne er færdige kl. ca. kl. 13.00, er der Barn og hund-konkurrence (i store ring ved Skovly) tilmelding på dagen inden kl. 12 i Kreds 1 telt. Gebyret er 30 kr., og hunden skal i forvejen være tilmeldt skuet.

 

Dagen slutter med udvælgelse af skuets bedste baby/hvalp, Årets Bakkechampion, Bedst i klasserne og Årets Bakkevinder.

 

Alle hunde får en skriftlig bedømmelse (ikke online), så ejeren kan får et godt indtryk af hvad det er, en udstillingsdommer lægger vægt på ved bedømmelsen. Dommerne og ringpersonalet har mange års erfaring i at hjælpe udstillerne med forståelsen af bedømmelsen.

 

Underholdning:

Mens udstillerne venter på at komme i Store Ring til dagens afgørende konkurrencer har vi Bakkens Dog Dancers Cup fra kl. 10.30 ved den store scene. Her kæmper de allerbedste Dog Dancers om Bakkemesterskabstitlen. Har du endnu ikke set Dog Dance, er her en unik mulighed for at se, hvor mange forskellige dansetricks, du kan lære din hund.

 

Tilmelding:

Vil du være med på dette helt specielle skue, kan du tilmelde dig via www.hundeweb.dk  Anmeldelsesfristen udløber den 26 april - denne dato skal overholdes. Gebyret på 230,- kr. pr. hund

 

Ca. en uge før sender vi (pr mail) nærmere oplysninger ud om mødetid, startnummer, m.v. 

 

Dommerne er: Jeanette Balkan, Lisbet Ramsing, Jens Ramsing, Birgit Seloy, (racerne bliver fordelt til dommerne efter anmeldelsesfristen)

 

OBS: Meld til i god tid! Pladsen på Bakken er begrænset, og hvis deltagerantallet bliver større end tidligere år, kan det ikke udelukkes, at vi bliver nødt til at skuffe de sidst tilmeldte.

 

Vil du vide mere om årets festligste skue, kan du ringe til Lone Fritzbøger, mobil 28 76 17 70, eller sende en mail til fritzboeger@mail.tele.dk