Bakkeskue

 

KR. HIMMELFARTSDAG


Program:


Dagen starter kl. 9.00 med ringtræning.  Ringtræningen er for dem, der ikke har prøvet at udstille før eller som har fået en ny hund, der skal udstilles for første gang.


 


Bedømmelserne starter ca. kl. 09.30. Når bedømmelserne er færdige kl. ca. kl. 13.30, er der Barn og hund-konkurrence (i store ring ved Skovly) tilmelding på dagen inden kl. 12 i Kreds 1 telt. Gebyret er 30 kr., og hunden skal i forvejen være tilmeldt skuet.


 


Dagen slutter med udvælgelse af skuets bedste baby/hvalp, Årets Bakkechampion, Bedst i Gruppen og Årets Bakkevinder.


 


Alle hunde får en skriftlig  bedømmelse, så ejeren kan får et godt indtryk af hvad det er, en udstillingsdommer lægger vægt på ved bedømmelsen. Dommerne og ringpersonalet har mange års erfaring i at hjælpe udstillerne med forståelsen af bedømmelsen.


 

.
Underholdning:


Mens udstillerne venter på at komme i Store Ring til dagens afgørende konkurrencer har vi Bakkens Dog Dancers Cup kl. 12.00 ved den store scene. Her kæmper de allerbedste Dog Dancers om Bakkemesterskabstitlen. Har du endnu ikke set Dog Dancing, er her en unik mulighed for at se, hvor mange forskellige dansetricks, du kan lære din hund.Hvem kan deltage:


Alle DKK-stambogsførte hunde fra tre måneder og opefter, der er vaccineret i henhold til DKK’s udstillingsregler, kan deltage i skuet. Hundene tilmeldes i de klasser, som gælder pr. 2019.


Hunde der er champions bliver bedømt for sig selv. Dvs. de ikke kan blive Årets Bakkevinder, men Årets Bakkechampion.


 


Også ikke tilmeldte hunde er velkomne til komme med på Bakken, men som tilskuere. Til gengæld er det en absolut betingelse, at alle hunde er i snor hele tiden. Ellers stopper Skovstyrelsen for fortsat tilladelse til at holde skue dette dejlige sted.
Tilmelding:

Vil du være med på dette helt specielle skue, kan du tilmelde dig via www.hundeweb.dk

Når der åbnes for tilmelding vil det blive annonceret under nyheder, her på hjemmesiden