Bakkeskue

Programmet er klar: Dagens program 

34 år på Bakken KR. HIMMELFARTSDAG den 9. maj 2024

 Hundeskue 

Det er nu 34. gang, at Kreds 1. kan indbyde til vores traditionelle skue på Dyrehavsbakken i Klampenborg. Skuet er som altid Kristi Himmelfartsdag, som i år er den 9. maj.

Benyt lejligheden til at få en bedømmelse af din hund og lidt praksis i “handling”, før du eventuelt tilmelder dig en rigtig DKK-udstilling.

Der er S-tog næsten til døren, parkeringsforholdene er ideelle, og alle muligheder står åbne for en herlig dag for hele familien i selskab med hundevenner.

 

Regler på Bakken:

Ikke tilmeldte hunde er velkomne til komme med på Bakken, men som tilskuere. Til gengæld er det en absolut betingelse, at alle hunde er i snor hele tiden. Man må heller ikke køre sin bil ind på Bakkens område. Hvis man overtræder disse regler, stopper Skovstyrelsen for fortsat tilladelse til at holde skue dette dejlige sted.

 

Alle DKK-stambogsførte hunde fra tre måneder og opefter, der er vaccineret i henhold til DKK’s udstillingsregler, kan deltage i skuet. Hundene tilmeldes i de klasser, som gælder pr. 2024.

 

Program:

Dagen starter kl. 9.30 med ringtræning.  Ringtræningen er for dem, der ikke har prøvet at udstille før, eller som har fået en ny hund, der skal udstilles for første gang.

 

Bedømmelserne starter ca. kl. 10.00. Alle hunde får en skriftlig bedømmelse (skuet er ikke online), så ejeren kan få et godt indtryk af, hvad det er, en udstillingsdommer lægger vægt på ved bedømmelsen. Dommerne og ringpersonalet har mange års erfaring i at hjælpe udstillerne med forståelsen af bedømmelsen.

 

OBS: Babyer, hvalpe, champions og veteraner bliver bedømt for sig selv, vinderne i hver af disse klasser går videre til Store Ring, de har deres egen konkurrence i Store Ring. Dvs. de ikke kan blive Årets Bakkevinder, men kan blive Årets Bakkebaby, Årets Bakkehvalp, Årets Bakkeveteran eller Årets Bakkechampion.

 

Når bedømmelserne er færdige kl. ca. kl. 13.00, er der Barn og hund-konkurrence (i Store Ring ved Skovly) tilmelding på dagen inden kl. 12 i Kreds 1.s telt. Gebyret er 35,- kr., og hunden skal i forvejen være tilmeldt skuet.

 

Dagen slutter i Store Ring med udvælgelse af Årets Bakke baby/hvalp, Årets Bakkechampion, Årets Bakkeveteran.

Herefter udvælges Bedst i klasserne, vinderne fra hver klasse går videre til konkurrencen om at blive Årets Bakkevinder.

 

Underholdning:

Mens udstillerne venter på at komme i Store Ring til dagens afgørende konkurrencer, har vi Bakkens Dog Dancers Cup fra kl. 10.30 ved den store scene. Her kæmper de allerbedste Dog Dancers om Bakkemesterskabstitlen. Har du endnu ikke set Dog Dance, er her en unik mulighed for at se, hvor mange forskellige dansetricks du kan lære din hund.

 

Tilmelding:

Vil du være med på dette helt specielle skue, kan du tilmelde dig via https://www.dkk.dk/udstilling-events/event/240365

 Anmeldelsesfristen udløber den 11-4 denne dato skal overholdes. Gebyret er på 275,- kr. pr. hund.

 

Ca. en uge før sender vi (pr. mail) nærmere oplysninger ud om mødetid, startnummer, m.v. 

 

Dommerne er: Jeanette Balkan, Morten Mathes, Dorthe Lind Rasmussen, Birgit Seloy, (racerne bliver fordelt til dommerne efter anmeldelsesfristen).

 

OBS: Meld til i god tid! Pladsen på Bakken er begrænset, og hvis deltagerantallet bliver større end tidligere år, kan det ikke udelukkes, at vi bliver nødt til at skuffe de sidst tilmeldte.

 

Vil du vide mere om årets festligste skue, kan du ringe til Lone Fritzbøger, tlf. 28 76 17 70, eller sende en mail til fritzboeger@mail.tele.dkk