Nyheder fra kredsen


Bakkeskue 10 maj 2018

STORT Jubilæumsskue.

30 år på Bakken

 
Husk sidste frist for at melde til Skuet på Bakken er 10. april. OBS begrænset deltagerantal.Det er nu 30. gang at Kreds 1. kan indbyde til vores traditionelle skue på Dyrehavsbakken i Klampenborg. Skuet er som altid Kristi Himmelfartsdag, som i år er den 10. maj.
Benyt lejligheden til at få en bedømmelse af din hund, og lidt praksis i "handling" før du eventuelt tilmelder dig en "rigtig" DKK-udstilling.
Der er S-tog næsten til døren, parkeringsforholdene er ideelle, og alle muligheder står åbne for en herlig dag for hele familien i selskab med hundevenner.


Alle DKK-stambogsførte hunde fra tre måneder og opefter, der er vaccineret i henhold til DKKs udstillingsregler, kan deltage i skuet. Hundene tilmeldes i de klasser, som gælder pr. 2018.
Hunde der er champion bliver bedømt for sig selv. Dvs. de ikke kan blive Årets Bakkevinder, men Årets Bakkechampion.


Regler på Bakken:
Ikke tilmeldte hunde er velkomne til komme med på Bakken, men som tilskuere. Til gengæld er det en absolut betingelse, at alle hunde er i snor hele tiden. Man må ikke køre i sin bil på Bakkens område. Hvis man overtræder disse regler, stopper Skovstyrelsen for fortsat tilladelse til at holde skue på Bakken.


Program:
Dagen starter kl. 9.00 med ringtræning. Ringtræningen er for dem, der ikke har prøvet at udstille før, eller som har fået en ny hund, der skal udstilles for første gang.


Bedømmelserne starter ca. kl. 9.30. Når bedømmelserne i ringene er færdige kl. ca. 14, er der Barn og hund konkurrence (i store ring ved Skovly) tilmelding på dagen inden kl. 12 i Kreds 1.s telt. Gebyret er 30 kr., og hunden skal i forvejen være tilmeldt skuet.


Dagen slutter i store ring (ved Skovly) med udvælgelse af skuets bedste baby/hvalp, Årets Bakkechampion, Bedst i Gruppen 1-10 og Årets Bakkevinder.


Alle hunde får en skriftlig bedømmelse (ikke online - kommer ikke på Hundeweb), så ejeren kan få et godt indtryk af, hvad det er, en udstillingsdommer lægger vægt på ved bedømmelsen. Dommerne og ringpersonalet har mange års erfaring i at hjælpe udstillerne med forståelsen af bedømmelsen.


Underholdning:


I løbet af dagen vil der være forskellige former for underholdning, f.eks.  ansigtsmaling og Dog Dance (mere senere, så hold øje med Kreds 1.s hjemmeside, FB side. eller i PM der kommer ca. 1 uge før skuet).
Mens udstillerne venter på at komme i Store Ring til dagens afsluttende konkurrencer, har vi Dog Dancing på stor scene


Kl. 12.00 Bakkens Dog Dancers Cup  på den store scene. Her kæmper de allerbedste Dog Dancers om Bakkemesterskabstitlen. Har du endnu ikke set Dog Dancing, er her en unik mulighed for at se, hvor mange forskellige dansetricks, du kan lære din hund.


Tilmelding til Skuet:
Vil du være med på dette helt specielle skue, kan du tilmelde dig via www.hundeweb.dk  Anmeldelsesfristen udløber den 10. april - denne dato skal overholdes. Jubilæumsgebyr 120 kr. pr. hund (samme pris som for 30 år siden).


Meld til i god tid! Pladsen på Bakken er begrænset, og hvis deltagerantallet bliver større end tidligere år, kan det ikke udelukkes, at vi bliver nødt til at skuffe de sidst tilmeldte.


Ca. en uge før sender vi (pr. mail) nærmere oplysninger ud om mødetid, startnummer, m.v.


Dommerne: Henny Andersen, Jørgen Hindse, Gunnar Nymann, Ingrid Borchhorst, Rudi Brandt (racerne bliver fordelt til dommerne efter anmeldelsesfristen).


Vil du vide mere om årets festligste skue, kan du ringe til Lone Fritzbøger, tlf. 32 59 17 70 /mobil 28 76 17 70, eller sende en mail til fritzboeger@mail.tele.dk.