Medlemsaftener

 

I de stille vintermåneder afholder kreds 1 flere medlemsaftener med forskelligt indhold. Medlemsaftenerne er som regel gratis og indholdet kan være alt af interesse for en hundeejer. Aftenerne bliver i reglen afholdt på "Rødovregård" Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

I Januar/februar har vi i reglen en aften med titlen "Ny som hundeejer", hvor vi fortæller om pasning og pleje, sundhed og sygdomme, aktivering og træning, men ellers er det i høj grad op til vores medlemmer at foreslå temaer til den slags aftener.

Bestyrelsen er altid glade for at modtage forslag.


Næste medlemsaften er:

med adfærdskonsulent

Lise Lotte Christensen

 

Tirsdag den 10. marts kl.19.00 afholder Kreds 1 en medlemsaften på ”Rødovregård” Kirkesvinget 1, Rødovre. Vi har været så heldige at få DKK’s adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen til at komme og give os et inspirerende foredrag med temaet: Problemhunde, hundeproblemer og hvordan undgår vi dem?”

Lise Lotte Christensen står bag alle DKK’s videoer i serien ”Skyd ikke hunden”. Lise Lotte har mange års erfaring med træning, adfærd og specialtræner, ved siden af sit fuldtidsjob hos DKK, af servicehunde til at hjælpe mennesker med bevægelseshandicap. Herudover har hun optrådt som fagkonsulent i forskellige TV programmer.

Foredragsaftenen er åben for alle - både DKK medlemmer og ikke medlemmer.

Tilmelding sker via hundeweb inden d. 1. marts. Pris 30 kr. Der bliver serveret kaffe/te og kage. Begrænset antal (max 100), så tilmelding er bindende og efter først til mølle princippet. Når antallet er nået, vil der blive oprettet en venteliste i tilfælde af afbud.

 

 

 

Foto: DKK/Jens Heine
Tilmeld her